MEAT THE GREEK AMERSFOORT

MEAT THE GREEK AMERSFOORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meat the Greek Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:07 Het eten had Ik om 17:12 uur besteld vroeg om een bezorg tijd van 18:00 uur. Het kwam een half uur te vroeg. Het is dat ik optijd thuis was anders kwam het gewoon veel te vroeg. Je vraagt om tijd van bezorging dan is het er ook om die aangegeven tijd
19 mei 2022 om 18:31 Pita gyros is hier altijd zo goed. Zoals wel vaker gebeurd is een deel bestelling vergeten, maar is netjes opgelost door het na te leveren.
12 mei 2022 om 20:09 Was weer erg lekker, vers en van de grill, gewoon goed en eerlijk eten….
9 mei 2022 om 6:08 Het eten kwam een half uur te laat en was koud
8 mei 2022 om 20:55 Het eten was erg teleurstellend voor wat je betaald. Een gyros schotel komt met sompige frietjes, kant en klare aardappels, droge rijst en smakeloze gyros. Ik had dit zeker niet verwacht voor deze prijs. Zou dit niet aanraden
7 mei 2022 om 19:55 Alles lag door elkaar en was niet lekker. Met liefde in bakjes gepleurt.
5 mei 2022 om 1:03 Het was weer heel lekker. Nu ook met aardappelen bij de rijst. Heerlijk!
2 mei 2022 om 20:42 Er zat nauwelijks friet bij en het beetje dat werd geleverd zat op de pita IPV apart. De souvlaki was gewoon gyros. Smaakte verder wel lekker en werd tijdig bezorgd.
2 mei 2022 om 18:03 Perfect
2 mei 2022 om 0:02 Erg goed!
24 apr 2022 om 22:50 Het extra bestelde bakje tzatziki was omgevallen en zat open in de zak. (Deksel eraf.) De gyros was erg flauw en er zaten een paar frites bij en die waren slap.
14 apr 2022 om 8:21 As a Greek person, gyros is quite decent ,pita is good too.As for the fries average and souvlaki pork is definitely bad.Mine was pink inside and bad smell and taste .Just a headsup